“Olin jo hyvän aikaa asunut ulkomailla ja hakenut monia työpaikkoja ilman minkäänlaista tulosta.

Aloitin Marian valmennuksen, ja jo muutaman viikon päästä pääsin ensimmäiseen haastatteluun hakemuksella ja CV:llä, jotka työstettiin yhdessä Marian kanssa! Lisäksi oli kyse positioista, joihin en olisi ennen edes kuvitellut voivani hakea!

Valmennuksen myötä opin paljon hiljaista tietoa nykyajan työnhaun prosesseista, ja ennen kaikkea minulle kirkastui oma osaaminen ja se, millaista työtä haluaisin tehdä.

Valmennuksesta saadut opit ovat korvaamattomia ja ehdottomasti käännekohtia omalla urapolullani! Valmennuksen taso ja Marian osaaminen ylittivät kaikki odotukseni.”

-Irene-

“Tämä valmennus on ollut elämää mullistava kokemus. Marian ansiosta olen vihdoin herännyt näkemään oman potentiaalini, osaamiseni ja ennen kaikkea arvoni.

Työstimme yhdessä Marian kanssa työnhakumateriaalit kuntoon, ja pari päivää hakemusten lähettämisen jälkeen minut kutsuttiin haastatteluun. Valmennus päättyi kaksi viikkoa sitten, ja ensi viikolla aloitan uudessa tehtävässäni!

Valmennus on tuonut mukanaan huippuryhmän, jossa olen voinut olla oma itseni, ja olemme saaneet kasvaa yhdessä ja verkostoitua.

Kiitos, kiitos, kiitos aivan supermahtavasta valmennuksesta!”

-Victoria-

“Valmennus tarjosi minulle lisää itsetuntemusta sekä luottamusta omaan osaamiseeni työnhakutaitojen lisäksi. Sain nykyisen työpaikkani valmennuksesta saatujen oppien ja itsetunnon kohottamisen avulla.

Pääsin brändäämään oman osaamiseni ja vahvuuteni, sekä opin kuinka oma työn arvo määritellään ja miten neuvottelen itselleni todella kilpailukykyisen palkan ja erilaiset edut.

Ilman tätä valmennusta en olisi koskaan rohjennut ottaa yhteyttä nykyiseen työnantajaani tarjotakseni osaamistani.

Voin täydestä sydämestäni suositella valmennusta ja Mariaa uravalmentajana kenelle tahansa, joka haaveilee asiantuntijatyöstä Suomen ulkopuolella. Marialla on mieletön taito nähdä jokaisen yksilölliset vahvuudet ja osaaminen, ja tuoda ne esiin tavalla, joka saa erottumaan työnhakijoiden massasta!”

-Mari-

“Uskomatonta, miten nopeasti asiat voivat edetä, kun on oikeat ihmiset auttamassa.

Hain hallituspaikkaa kansainvälisestä non-profit-organisaatiosta, ja Marian ammattitaitoisen uravalmennuksen ja mahtavan tsempin sekä rohkaisun avulla tulin valituksi!

Valmennusta oli vielä jäljellä useita viikkoja, mikä tarkoitti sitä, että sen tarjoamat resurssit, opit ja Marian henkilökohtainen tuki kannattelivat minua koko prosessin ajan.

Suosittelen lämpimästi ura ulkomaille -valmennusta kaikille, jotka tavoittelevat kansainvälistä uraa ja haluavat seurata unelmiaan.”

-Hanna-Maria-

Varaa aika maksuttomaan strategiatapaamiseen

Shopping Cart
Scroll to Top