Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä
Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Maattola Consulting CH:n Ura ulkomaille- verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia osoitteessa https://uraulkomaille.fi/verkkokauppa/. Tilauksen yhteydessä asiakkaan katsotaan tutustuneen ja hyväksyneen nämä ehdot.


Tilaaminen
Tilaaminen tapahtuu pääsääntöisesti verkkokaupassamme https://uraulkomaille.fi/verkkokauppa/. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, joka sisältää vähintään tilausnumeron, tilattujen tuotteiden listauksen, hinnan ja toimituskulut. Asiakkaan tulee tarkistaa vahvistusviestin sisältö. Jos huomaat virheen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.


Hinnat
Kaikki hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Mahdolliset toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.


Maksutavat
Maksut tapahtuvat Stripen kautta. Käytettävissä olevat maksutavat ovat luottokorttimaksu, Google Pay, Klarna ja mahdolliset muut https://uraulkomaille.fi/verkkokauppa/ tarjoamat maksutavat.

Toimitus
Toimitamme tunnukset verkkovalmennukseen kirjautumiseksi tilauksen vahvistusviestissä sähköpostilla. Mikäli sähköposti ei ole saapunut parin tunnin sisällä. Tarkistathan roskapostikansion. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Reklamaatiot
Palautetta voit lähettää palautelomakkeella sekä kurssimateriaalissa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Koska saat digitaalisen sisällön käyttöösi sähköisesti maksuvahvistuksen jälkeen, verkkokursseilla ja digitaalisilla materiaaleilla ei lähtökohtaisesti ole palautusoikeutta, ellei kyseisen ostamasi kurssin tai digitaalisen tuotteen erityisehdoissa ole nimenomaisesti mainittu esimerkiksi 7 päivän palautusoikeudesta. Tilaamalla tuotteen suostut siihen, että sähköisen palvelun toimitus aloitetaan eikä peruuttamisoikeutta ole normaalitapauksissa;

Ainoastaan erityistapauksissa tuotteilla ja palveluilla voi olla esimerkiksi 7 päivän palautusoikeus. (KSL 6:15.2)


Immateriaalioikeudet
Kaikki verkkokaupassa myytävät sisällöt ja tuotteet ovat Maattola Consulting CH:n tai sen yhteistyökumppaneiden immateriaalioikeuksien alaisia. Sisältöjen luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty 2 000 € sakon uhalla.

Yhteystiedot
Maattola Consulting CH

Yritystunnus: CHE-420.868.357
Grubenstrasse 14, 3072 Ostermundigen

Switzerland
+41 79 271 9664
maria@uraulkomaille.fi
https://uraulkomaille.fi/verkkokauppa/

Shopping Cart
Scroll to Top